buah hati saya !

Saturday, 18 June 2011

Gotong Royong !

Yeah, hari ni aku bergotong royong di sekolah untk mengemas libarary.Kita orng gerk pkul 7.45,aku ngn didie letk beg dekt pondok luh.Sebelum tuh ! , haaa , aku joging bersama didie dan anis , dari sekolh ke masjid wilayah :D. penat doe ,anis tadi ketinggaln kt belakng aku ngn didie , haha ! bru sekert jln dah buat muka dah haha.Smpai dekt sekolah pkul 9.00 , gerk joging pkul 8.42 (aku nih siap ingat time lagih , haha!).Smpai library , apa lagi buat kerja lah! haha.Kerja aku senng je lap habuk haha,(ceh! buat tady mcm menceceh jee, haha!)End then kita orng rehat mkn mkn jap , time mkn semua orng bnyk ckp termsuk aku , haha! --" .Radio psng dlm library , haha.tiba2 ada lagu GET ON THE FLOOR haha! Didie ngn hasif buat loyaa buruk dy pulak --" (makn smbil goyanggoyangkn bdn,haha!).Habis makn smbung blik keje kita orng , time tuh ad lagu THE LAZY SONGS , aku ngn didie ap lagi,jadi penyanyi arh dlm library haha! Lepas kerja aku habis (lap habuk lah xD) ak buat kerja lain pulk,ak ngn didie buli JAMAL , ahaha! jamal nih suka buat lawk bodoh dy tuh , dy ingt ap library tuh tempt buat RAJA LAWAK ape?! haha!. Jamal pulk buli didie (sosweettttt ! ,haha!).Pastuh ak pulk buli dy! haha suka aku ! :D.Shaffeq tadi nak buli ak tak jadi :p.(tak smpai hati ak na buli dy balik an) nasib baik smpai hati ! klau smpai kaki tak ke lebam muke kau ! haha !.Walamak,ayat aku tak ley blah pulak an? hahaha.Lepas habis kerja , apa lagih balik rumah lah.

sekian itu sahaja cerita menarik dari saya ;P
byby !

No comments:

Post a Comment